Застита приватности

Застита приватностиУ Стаке Ситес-у, озбиљно схватамо вашу приватност и посвећени смо заштити ваших личних података. Ова Политика приватности садржи важне информације о томе како прикупљамо, користимо и откривамо ваше личне податке.

Информације које прикупљамо

Можемо прикупљати личне податке о вама када користите нашу веб страницу или услуге. Ове информације могу укључивати ваше име, адресу е-поште, информације о плаћању и друге детаље које нам дајете. Поред тога, можемо да прикупљамо информације о вашем уређају, као што су ваша ИП адреса и тип претраживача.

Такође можемо прикупљати информације из других извора, као што су јавно доступне базе података, како бисмо допунили информације које прикупљамо директно од вас. Ове информације могу укључивати демографске информације, интересовања и друге информације релевантне за наше производе и услуге.

Како користимо ваше информације

Користимо ваше личне податке да бисмо вам пружили наше услуге и да бисмо комуницирали са вама о нашим производима и услугама. Ово може укључивати слање промотивних материјала, билтена и других информација о нашим производима и услугама. Такође можемо да користимо ваше податке за побољшање наше веб странице и услуга.

Можемо да користимо ваше податке да персонализујемо ваше искуство на нашој веб страници, као што је приказивање циљаних огласа на основу ваших интересовања. Такође можемо да користимо ваше податке за спровођење истраживања и анализе како бисмо боље разумели наше клијенте и побољшали наше производе и услуге.

Информације које делимо

Ваше личне податке можемо открити трећим добављачима услуга који нам помажу у пружању наших услуга. Ови провајдери услуга могу укључивати процесоре плаћања, маркетиншке агенције и друге добављаче треће стране. Такође можемо открити ваше податке у складу са законом или да бисмо заштитили своја права.

Поред тога, можемо да делимо ваше податке са нашим филијалама и подружницама у сврхе описане у овој Политици приватности. Такође можемо да делимо ваше податке са независним партнерима ради заједничких маркетиншких напора, као што је промовисање наших производа и услуга вама.

Иоур Цхоицес

Можете изабрати да одустанете од примања маркетиншких комуникација од нас у било ком тренутку. Такође можете затражити приступ или исправку ваших личних података тако што ћете нас контактирати користећи доле наведене информације.

Такође можете изабрати да онемогућите колачиће у вашем претраживачу, иако то може ограничити вашу могућност коришћења одређених функција наше веб странице.

безбедност

Предузимамо разумне мере да заштитимо ваше личне податке од неовлашћеног приступа и откривања. Користимо стандардне мере безбедности да бисмо заштитили ваше информације, укључујући шифровање, заштитне зидове и друге безбедносне технологије.

Промене ове политике приватности

Ову Политику приватности можемо с времена на време ажурирати као одговор на промене у нашим пословним праксама или законским захтевима. Обавестићемо вас о свим променама објављивањем нове Политике приватности на нашој веб страници.

Kontaktirajte nas

Ако имате било каквих питања о овој Политици приватности или нашој пракси у вези са вашим личним подацима, контактирајте нас на приваци@стакеситес.цом. Радо ћемо одговорити на сва ваша питања.