МиСтаке је домаћин турнира

100% бонуса на утакмицу на основу првог депозита од £/$/€20+. Додатни бонуси.

*Само за нове кориснике

Само нови играчи. 

Учествујте на турнирима, такмичите се са другим играчима, освајајте бесплатне окрете, бесплатне опкладе и прави новац. Будите у току са најновијим турнирима и примајте награде.

Како учествовати?

Да бисте учествовали на турниру, морате се кладити на игре поменуте на страници турнира. За сваку опкладу, $1 = 1 поен. Требало би да се пробијете до листе лидера, која се састоји од играча са највећим бројем поена. Ако на крају турнира останете на табели, добићете великодушне награде. Награде и захтеви за игру могу се разликовати од турнира до турнира, али главна идеја остаје иста: играчи се такмиче једни са другима, а играч на вишем месту ће добити веће награде.

У зависности од турнира, поене можете добити клађењем на мини игре, кладионицу, слотове или казино уживо. Тачан захтев за игру биће укључен у опис турнира.

Награде

На сваком турниру, врста награде може се разликовати између правог новца, бесплатних опклада и бесплатних окретаја.

  • Прави новац: Износ награде, који можете добити тако што ћете остати на листи лидера турнира. Овај бонус нема никакве услове за клађење, тако да га можете слободно користити како желите.
  • Бонус новац: Износ бонус новца такође зависи од пласмана на табели, али ћете морати да га уложите од 1 до 5 пута (у зависности од турнира) да бисте га повукли. Такође, бонус новац може имати ограничења у игри, што можете да проверите на страници са бонусима (Профил > Моји поклони > Бонус).
  • Бесплатне опкладе: Ако примате бесплатне опкладе, можете их користити на наменским играма или кладионицама. Да бисте сазнали које су игре укључене у вашу бесплатну опкладу, идите на Профил > Моји поклони и кликните на дугме „Листа игара“ поред промоције.

Бесплатна опклада се не може користити док имате активан бонус. Бесплатну опкладу треба ставити на тикет експресног типа са 3 позиције, где свака позиција треба да има квоте једнаке или веће од 1.3к.

Погледајте нашу страницу турнира сада!

  • Фрее Спинс: На турнирима можете добити бесплатне окретаје ако се нађете на табели. Они ће бити додати на ваш налог чим се турнир заврши. Бесплатни окрети су доступни само у неким играма, а листу игара можете проверити у Профилу > Моји поклони > Бесплатни окретаји > „Листа игара“. Да бисте их користили, мораћете да одете на страницу слота и она ће се аутоматски покренути. Након коришћења бесплатних окретаја, добитни износ се додаје као прави новац, без икаквих захтева за клађење.

Важно! Опкладе направљене са износом бонуса ће вам дати преполовљене поене ($1 бонус = 0.5 поена)