Уплатите 25 € и добијте 500 бесплатних окретаја

50 бесплатних окретаја Књига Неко
*За обичне играче
*За обичне играче. Сваког петка можете добити 50 бесплатних окретаја на Боок оф Деад када уплатите 25 €.

Као лојални играч, желимо да будемо награђени за сталну подршку, због чега смо узбуђени што сваког петка нудимо специјалну промоцију. Када уплатите €25 или више, одмах ћете добити 50 бесплатних окретаја у популарној игрици Боок оф Деад.

Да не бисте пропустили ову фантастичну понуду, у наставку смо навели услове и одредбе:

  1. Бесплатни спинови се могу користити само у Боок оф Деад, узбудљивој игри са древним египатским темама, узбудљивим бонус функцијама и пуно шанси за велику победу.
  2. Бесплатни окрети ће бити аутоматски одобрени када се пријавите, уплатите €25 или више и отворите игру Боок оф Деад. Бесплатни окрети ће се појавити само у игри Боок оф Деад, па се побрините да отворите праву игру да бисте искористили ову промоцију.
  3. Бесплатни окрети се могу користити само једном, а морате да уложите депозит од 25 € или више да бисте добили бесплатне спинове. То значи да можете уживати у игри и потенцијално освојити велику победу без потребе да трошите много новца.
  4. У ретким случајевима да се бесплатни окрети не додељују аутоматски након уноса кода, контактирајте нас путем ЛивеЦхат-а или е-поште на суппорт@стаке7.цом. Наш тим за корисничку подршку ће вам радо помоћи и осигурати да можете искористити ову промоцију.
  5. Сви добици који произлазе из бесплатних окретаја биће приписани вашем стварном новчанику и могу се повући. То значи да можете користити своје добитке за играње других игара или их подићи на свој банковни рачун.
  6. Бесплатни окрети се могу преузети сваког петка од 02:00 ЦЕСТ до 23:59 ЦЕСТ. Задржавамо право да променимо или уклонимо бонусе у било ком тренутку по нашем нахођењу, па се побрините да искористите ову промоцију док је још увек доступна.

Ови услови и одредбе су додатак и подложни су нашим Условима коришћења и условима бонуса, па се уверите да сте прочитали и разумели ове документе пре него што учествујете у овој промоцији.

Надамо се да ћете уживати у овој специјалној промоцији и желимо вам пуно среће у авантурама из књиге мртвих!