Одредбе и услови

Одредбе и условиДобродошли на Стаке Ситес. Ови услови и одредбе регулишу ваше коришћење наше веб странице, а приступањем нашој веб страници сагласни сте да ћете их поштовати. Молимо вас да пажљиво прочитате ове услове пре коришћења наше веб странице.

Завод за интелектуалну својину

Сав садржај на овој веб страници, укључујући, али не ограничавајући се на графику, текст, логотипе, слике и софтвер, власништво је Стаке Ситес-а и заштићен је међународним законима о ауторским правима. Не смете да репродукујете, дистрибуирате или мењате било који садржај са ове веб странице без наше претходне писмене сагласности. Задржавамо сва права на материјале на нашој веб страници, а ви се слажете да их нећете користити или искоришћавати на било који начин који може бити штетан за нас или наше пословање.

Корисничко понашање

Коришћењем наше веб странице, сагласни сте да нећете учествовати у било којој од следећих активности:

  • Објављивање садржаја који је незаконит, опсцен или клеветнички
  • Хаковање или покушај хаковања наше веб странице
  • Лажно представљање другог корисника или ентитета
  • Кршење закона или прописа

Задржавамо право да укинемо ваш приступ нашој веб страници ако прекршите ове одредбе и услове. Такође задржавамо право да предузмемо правни поступак против вас ако се укључите у било какво понашање које штети нашем пословању или репутацији.

Zaštita privatnosti

На Стаке Ситес, посвећени смо заштити ваше приватности. Ваше личне податке ћемо прикупљати, користити и откривати само у складу са нашом Политиком приватности. Коришћењем наше веб странице, слажете се да ћете бити обавезани нашом политиком приватности.

Одрицање од гаранција

Стаке Ситес пружа нашу веб локацију на основу „као што јесте“ и „како је доступно“. Не гарантујемо да ће наша веб локација бити непрекидна, без грешака или вируса. Одричемо се свих гаранција, изричитих или имплицираних, укључујући, али не ограничавајући се на гаранције о могућности продаје и погодности за одређену сврху. Не дајемо никакве изјаве или гаранције о тачности, потпуности или поузданости садржаја на нашој веб страници или резултата који се могу добити коришћењем наше веб странице.

Ограничење одговорности

Стаке Ситес неће бити одговорни за било какву директну, индиректну, случајну, посебну или последичну штету која проистиче из или у вези са вашим коришћењем наше веб странице. Ово укључује, али није ограничено на штете због губитка профита, података или других нематеријалних губитака. Сагласни сте да ћете нас обештетити и заштитити од било каквих потраживања, штете или трошкова који проистичу из вашег коришћења наше веб странице или вашег кршења ових одредби и услова.

Промене услова и одредби

Задржавамо право да ажурирамо ове услове и одредбе у било ком тренутку без обавештења. Ако наставите да користите нашу веб страницу, слажете се да ћете бити обавезани актуелном верзијом наших услова и одредби. Ако извршимо било какве материјалне промене ових услова и одредби, обавестићемо вас објављивањем обавештења на нашој веб страници или слањем е-поште.

Важећи закон

Ови услови и одредбе биће регулисани и тумачени у складу са законима Сједињених Држава. Сви спорови који произађу из или у вези са овим условима и одредбама биће решени обавезујућом арбитражом у складу са правилима Америчког удружења за арбитражу.

Kontaktirajte nas

Ако имате било каквих питања о нашим условима и одредбама, контактирајте нас на суппорт@стакеситес.цом. Потрудићемо се да одговоримо на ваш упит у разумном року.